over RAIF

en waar we voor staan
Ik wil graag een demoBel direct

Over RAIF

RAIF Nederland is een inititief van Jan Geerds, eigenaar van Geerds Inbraakpreventie, een gespecialiseerd bouwkundig beveiligingsbedrijf. Met jarenlange ervaring, weet hij exact wat er nodig is om een gebouw goed te beveiligen. Als geen ander weet hij dat het zonder de juiste tools, onmogelijk is om tot het beste resultaat te komen. Vanuit de wens om beter, lichter en efficiënter te werken heeft hij jarenlang gewerkt aan de gereedschapssets zoals we deze nu bieden.

Wiebe Werkman – Eigenaar Werkman Bouw

 “Ik ben werkzaam in de bouw en heb veel met freeswerkzaamheden te maken. Het perfect afhangen van deuren vind ik geweldig om te doen. Om dit goed voor elkaar te krijgen heb je goede tools nodig. Uiteraard had ik gereedschap, maar dat valt in het niet bij het gereedschap van RAIF. Mijn werk is dankzij RAIF zoveel eenvoudiger geworden. Door het universele karakter heb ik geen ander gereedschap meer nodig. Wat een verademing.”

waar we voor staan

Als nuchtere noorderlingen houden we het graag simpel. Waarom zoveel gereedschap als je met een universele set alles kan doen?

Daarnaast houden we van goede kwaliteit en bieden we bij normaal gebruik levenslange garantie op slijtvaste onderdelen.

Tot slot vinden wij de resultaten die jij met het gereedschap kan behalen het allerbelangrijkste. Wil je een aanpassing op bestaande sets? Daar doen wij niet moeilijk over.

Ga het gesprek aan en ontdek wat RAIF Nederland voor jou kan betekenen!