Trainingen

 

Of je nou een ervaren slotenmonteur bent of startende ZZP-er in de bouw, om bij te blijven in de bouwkundige beveiliging en alles wat daarbij komt kijken, is het noodzakelijk om je vakkennis en vaardigheden af en toe eens flink bij te spijkeren.

Omdat iedere slotenmonteur een ander instapniveau heeft, bieden we trainingen voor zowel de startende als gevorderde slotenmonteur. Ook bieden we specialistische trainingen op het gebied van renovaties. 

Heb je specifieke wensen en wil je alles weten over een bepaald onderwerp? Een training op maat behoort tot de mogelijkheden, voor jou alleen of een groepje collega’s. Wil je meer weten? Mail ons op info@raif.nl of bel ons direct.

Training op maat

Voor slotenmonteurs of ZZP-ers die graag een specifiek onderwerp uitgelicht willen zien. Jij geeft je wensen aan, samen bepalen we de inhoud van jouw training.

3 daagse beginners

Je wilt starten of bent nog niet zolang werkzaam als slotenmonteur. Je hebt een boel vragen over producten en technieken. Hoe zorg je dat je de klus goed aflevert? 

3 daagse gevorderden

Je bent al jaren werkzaam als slotenmonteur. Producten en technieken veranderen steeds sneller. Hoe zorg je dat je bijblijft?